Artikelen over Wetenschap

We blijven vragen ontvangen van diegenen onder u die op zoek zijn naar de nieuwste informatie over de gezondheid van de hersenen. Op deze pagina lees je wekelijkse samengestelde artikelen met het meest actuele nieuws en publicaties over hersengezondheid.

 

Nieuwtjes week 9

Deze week behandelt de verbluffende toename van de tarieven van de ziekte van Alzheimer, de verschillen in hersenfunctie tussen degenen die sporten en degenen die een sedentaire levensstijl leiden, eenvoudige wijzigingen in uw avondroutine die uw slaapkwaliteit kunnen verbeteren, en hoe sporten zoals ping -pong kan de cognitie stimuleren.

Lees verder »

Nieuwtjes week 8

Deze week bespreken de rol van glucosemetabolisme bij de ontwikkeling van dementie, hoe onze hersenpatronen fluctueren afhankelijk van het tijdstip van de dag, hoe het omringen met optimistische mensen geestelijke gezondheidsvoordelen kan opleveren, en hoe het Western-Style dieet je hersenen meer schade berokkent dan je denkt.

Lees verder »

Nieuwtjes week 7

Deze week lezen we hoe de studie van epigenetica inzicht geeft in het idee dat de manier waarop onze genen tot expressie worden gebracht gedurende ons leven kan worden veranderd, hoe lezen en schrijven de cognitieve functie kan stimuleren, de weinig bekende voordelen van stilte en hoe probiotisch- rijk voedsel kan voordeliger zijn dan sommige voedingssupplementen.

Lees verder »
Scroll naar boven