Nieuwtjes week 7

Het veld van Epigenetica genereert belangstelling vanwege het recente begrip van hoe onze genen niet “onveranderlijk” zijn, maar we kunnen eerder beïnvloeden hoe ze tot expressie worden gebracht gedurende onze levensduur.

Kennis is macht! Dit interessante artikel laat zien hoe onderwijs cruciaal is voor de gezondheid van de hersenen op de lange termijn.

De mensen met wie we onze tijd doorbrengen, hebben een enorme impact op ons geluk en onze gezondheid. Interessant genoeg waren de gelukkigste mensen vaker geneigd om meer tijd met vreemden door te brengen.

Stilte is effectiever dan u misschien denkt. Het biedt uw hersenen de tijd om de gebeurtenissen en stress van de dag te verwerken en u beter voor te bereiden op toekomstige inspanningen.

Probiotica zijn direct beschikbaar in onze voedselbron, je moet gewoon weten waar je moet zoeken! Een appel heeft bijvoorbeeld ongeveer 100 miljoen bacteriën, een meer divers bereik dan welk voedingssupplement dan ook.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven