Nieuwtjes week 8

Het vermogen van ons lichaam om suiker te metaboliseren is van vitaal belang en nieuw onderzoek heeft gewezen op het onvermogen om glucose te metaboliseren als een mogelijke biomarker van dementie.

Naarmate de dag vordert, vertoont de sterkte van de wereldwijde signaalfluctuatie van de hersenen een onverwachte afname, volgens een nieuwe studie.

Jezelf omringen met optimistische mensen is uiterst belangrijk, vooral voor mensen die mogelijk aan dementie lijden.

We weten hoe verbonden voeding en hersenfunctie zijn en een recent experiment heeft de gevaren van het doordringende westerse dieet aangetoond. Na een week op een vetrijk, hoog suikerdieet scoorden vrijwilligers slechter op geheugentests.

Een recente studie heeft aangetoond dat het mogelijk is om iemands vermogen om empathie te voelen te beoordelen door zijn hersenactiviteit te bestuderen terwijl hij rust. De studie draagt bij aan een groeiend aantal onderzoeken dat suggereert dat hersenen in rust net zo actief zijn als hersenen die zich bezighouden met een taak.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven