Nieuwtjes week 1

Het verband tussen voeding en gezondheid van de hersenen kan de weg vrijmaken voor een medicijn dat zich op Alzheimer kan richten.

Een recent artikel suggereert dat we, om onze hersenen efficiënt en scherp te houden, tijd moeten vinden om onze hersenen te kalmeren door ongezonde neurale activiteit te verminderen die mogelijk ontstekingen veroorzaakt.

Onderzoekers hebben onlangs in een onderzoek vastgesteld dat wanneer je hersenen een ontsteking ervaren, het de tijd en energie verhoogt die nodig is om natuurlijke taken te voltooien. Dit betekent dat u mogelijk minder mogelijkheden heeft tijdens het rijden, op de markt probeert te onthouden wat u nodig heeft voor het avondeten, of wanneer u gewoon een gesprek voert met uw dierbaren.

Genetica speelt een rol bij de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer, maar kan een mutatie in één gen een rol spelen bij de bescherming tegen deze verwoestende ziekte?

Adequate slaap is noodzakelijk omdat het de tijd is voor onze hersenen om het afval weg te spoelen dat zich op natuurlijke wijze gedurende de dag ophoopt, evenals sterke herinneringen te vormen.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven