Nieuwtjes week 6

Onderzoek in de VS heeft aangetoond hoe factoren zoals je woonbuurt een rol kunnen spelen in je cognitieve functies. Is de omgeving waarin je leeft positief voor je hersengezondheid?

Dansen, een combinatie van aerobe oefeningen en socialisatie, geeft mogelijk voordelen op de gezondheid van de hersenen.

De darmgezondheid heeft niet voor niets aandacht gekregen! Onderzoek heeft mogelijke verbanden aangetoond tussen een slechte darmgezondheid en cognitieve achteruitgang, maar is het nemen van een probioticum het antwoord?

Wetenschappers blijven nieuwe wegen van onderzoek inslaan om nieuwe behandelmethodieken voor dementie te identificeren. Deze recente studie wijst op het mogelijke succes van antibiotica.

Koud “af-douchen” is populair bij Biohackers. Onderzoek heeft de verschillende voordelen aangetoond die voortvloeien uit het nemen van een koude of warme douche. Bekijk dit artikel om te zien wat voor soort douche het beste is voor jou!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven