Nieuwtjes week 5

Recent onderzoek heeft een verband aangetoond tussen hoge bloeddruk (hypertensie) en iemands risico op het ontwikkelen van dementie.

We weten hoe belangrijk oefening is voor de hersenen en onderzoek laat zien dat het luisteren naar muziek het uithoudingsvermogen kan verbeteren zodat je het maximale uit elke oefening haalt.

Een schooldistrict in de VS installeerde luchtreinigers en het resultaat was dat de leerprestaties begonnen te stijgen. Dit experiment werpt licht op de belangrijke relatie tussen cognitie en luchtvervuiling.

Tijdens de slaap reinigt het brein zichzelf, wat aangeeft hoe belangrijk het is om goed te slapen. Een recente studie heeft verder enkele nadelen aangetoond van onvoldoende hoeveelheid slaap die uw lichaam nodig heeft.

Een recente studie keek naar mogelijke genetische verbanden tussen autismespectrumstoornis en de ziekte van Alzheimer. Deze twee ziekten lijken enorm verschillend, maar nieuw onderzoek laat iets anders zien, wat weer kan leided tot een beter begrip van beide ziekten.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven