Nieuwtjes week 3

Recente studies hebben aangetoond dat er nauwe banden zijn tussen de gezondheid van je hersenen en gehoorverlies. Gehoorverlies kan een risicofactor zijn voor dementie en hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om uw gehoor te beschermen.

Het verminderen van suikerconsumptie is een belangrijk onderdeel van het leiden van een gezonde levensstijl. Wees je bewust van het voedsel dat je als ‘gezond’ kunt beschouwen en dat misschien vol zit met suiker.

Als u uw maaltijden binnen een bepaald tijdsbereik beperkt, kan uw lichaam de glucose die u in uw lever heeft opgeslagen langzaam verbranden. Dit kan uw bloedsuiker stabiliseren en de bloeddruk verlagen.

Onze herinneringen worden onze persoonlijkheid, maar wat gebeurt er als onze herinnering “vaag” begint te worden naarmate we ouder worden?

Volgens recente studies hebben atleten vaak gezondere hersenen. Zelfs als je jezelf niet als een atleet beschouwt, kan het zijn dat je begint te denken dat iemand genoeg is om je gezondheid te verbeteren.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven