Nieuwtjes week 2

Volgens een recente studie zou het eten van toegevoegde suikers die in veel producten voorkomen, ontstekingsreacties kunnen veroorzaken die verband houden met depressie. Een andere studie laat zien dat yoga dezelfde hersenstructuren kan beïnvloeden die ook actief zijn tijdens aerobe oefeningen zoals hardlopen, zwemmen en fietsen.

Je leeftijd is niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Probeer de tips in het artikel om te zien of u je subjectieve leeftijd kunt verlagen en je geheugen kunt verbeteren. Het vermogen van de hersenen om te veranderen en nieuwe neuronen te laten groeien kan worden verbeterd wanneer we een nieuwe gewoonte vormen. Of je nu leert jongleren, een nieuwe taal leert of mediteert, je hersenen zullen het waarderen. Hersenoefeningen zoals kruiswoordraadsels verbeteren je semantische geheugen welk bestaat uit feiten en betekenissen van woorden waarmee een verband wordt aangegeven.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Linkedin.

Gezondheidsarchitect...

…. is gespecialiseerd in leefstijlverandering die een goede basis vormt om ziekten te voorkomen óf genezen. Samen zoeken we naar de trigger die kan helpen jouw immuunsysteem te versterken en zo optimale gezondheid te bereiken. Wij nemen de tijd voor je die de reguliere geneeskunde niet kan bekostigen. Een unieke methode die al in vele gevallen tot opmerkelijke resultaten heeft geleid.

Ondersteuning nodig?

Mail ons:

Of bericht ons op Facebook:

Ook interessant...

ReCODE in de Verenigde Staten

In de twee video’s wordt het ReCODE protocol besproken. Ook komen een aantal patiënten aan het woord die het protocol hebben doorlopen. De video’s zijn alleen in de Engelse taal.

Scroll naar boven